Miriam Events

Bine ai venit pe pagina mea!

Miriam Events


Fie că îți cauți echipa foto & video potrivită, fie că doar curiozitate te-a adus aici, aș vrea să știi că mă bucur de vizita ta. Răsfoind puțin pe aici, vei reuși să cunoști căteva frânturi din ceea ce fac.

Mereu am fost încântată de fotografie și de oameni, bucuria mea a fost să le și pot îmbina. Este extraordinar cât de fascinanți și frumoși pot fi oamenii în diversitatea lor. Dacă ai îndoieli în privința asta, eu te pot convinge prin cadrele pe care le voi surpinde.

Cea mai mare dorință a fost să pot cuprinde emoțiile, trăirile și zâmbetele celor din jur în imagini, pentru că acolo vor rămâne mereu. Dar nu doar atât, mai departe să arăt și celorlalți ce simt atunci când iau parte la cele mai importante momente din viața oricăruia dintre voi.

Că este vorba de nuntă, botez sau ședință foto este important să ai lângă tine un om care să te ajute să fii tu însuți pentru a obține amintiri pline de viață.

Cu siguranță că vei fi copleșit de organizarea evenimentului și nu vei reuși să înțelegi mare lucru din cea mai importantă zi din viața ta. Dar ghici ce? Aici intervin eu, pentru a așterne acele clipe în fotografii. Imagini la care te vei uita cu drag multă vreme după...

Mulțumesc că ai trecut pe aici!

Miriam Events

SUS
×

Bună!

Scrie un mesaj și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

× Cum te putem ajuta?